Lyn hurtig fragt frit leveret v/500,- kr.

Ordre returnering

Det er ganske let at returnere en vare, følg blot disse få retningslinjer.

 

 1. Vi skal kunne identificere dit køb:
  Det letteste er hvis du genudskriver din ordrebekræftelse eller faktura og vedlægger varen.

 2. Hvad skal der ske:
  ¹ Har du fortrudt købet eller skal varen byttes. ² Er det en reklamation.

  ¹ Hvis du fortryder købet eller skal en vare byttes skal du returnere varen til vores adresse. Se herunder. Udfyld denne standardfortrydelsesformular. Som privat kan det være urimeligt dyrt at sende store pakker med post/GLS, men du kan benytte dig af vores fragtpris ved at købe en returfragt her på hjemmesiden til 44,-
  Link til GLS returforsendelse
  Hvis din vare skal byttes til noget andet, bedes du vedlægge en seddel omkring hvilke produkter du ønsker bytter til. Fragten på de nye vare dækker vi.

  ² Ved reklamation skal du kontakte os. Vi har brug for dit ordre nummer eller faktura nummer. Så sørger vi for at du får en ny del eller hele varen byttes med en ny. Vi sender en returlabel på mail, hvis vi skønnner at den defekte vare skal retur til os.

 3. Returadresse:
  Swingcar.dk
  Århusvej 10
  8670 Låsby

  Sendes en vare ufranko vil modtagelse afvises. Se evt. ovenfor.

 4. Pak varen godt ind:
  For at undgå transportskader er det vigtig du returnerer varen i den ekstra forsendelseskasse du modtog varen i. Ligesom varen skal returneres i original emballagen.

 5. Tilbegebetaling af købet:
  Vi returnere din betaling straks vi har modtaget varen.

  Vi tilbagefører beløbet gennem betalingssystemet. Beløbet bliver altså sat ind på det kort der blev brugt ved betalingen. Vi skal ikke bruge nogen personlige oplysninger om dit  kort nr. eller konto nr. Kun hvis dit køb er mere end et år siden (eller du har brugt bankoverførsel) skal vi bruge dit konto nr.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål.

Tilbage til forsiden