Lyn hurtig fragt frit leveret v/500,- kr.

Om os - idé og mission

Vores motto er: Drøn sjovt legetøj.

Vi synes det er et godt motto, for sjovt legetøj beriger vort liv. Sjovt legetøj til børn vil også berige deres liv, endda på flere måder.

Sjovt og godt legetøj vil børn bruge og lege med. Det gode legetøj lærer dem, eller træner dem, i forskelige færdigheder. De udfordres på forskellige måder der gør det interessant, eller slet og ret sjovt.

Tænk på små børn der kæmper for at kontrollere de små fingre for at løse en udfordring hvor det er de små fine bevægelser der skal til. Eller de store børn der udfordres med rigtige "hjernevridrere" og som bare ikke vil give op.

Det er alt sammen sundt og berigende for deres liv fremover.

En løbecykel er f. eks. god til børn fordi de selv kontrollerer den. De har en god følelse af tryghed med fødderne på jorden. De tvinges altså ikke til at sætte fødderne op i pedalerne, men bestemmer selv hvornår de føler sig sikre nok til at kunne balancere på cyklen. Den indlæringsproces giver dem en succesoplevelse af at 'jeg bliver dygtigere' og styrker deres selvtillid og giver dem mod på at tage nye udfordringer op som de også skal lære efterhånden som de vokser.

Det er dét der er vores idé og mission. At holde et skarbt øje med unikt og sjovt legetøj der udvikler børns motorik og velvære, og sælge det til gode familievenlige priser her på siden.

Swingcar.dk
Århusvej 10
8670 Låsby

Kundeservice: 3602 2906

Yderligere oplysninger: Kontakt informationer.

Tilbage til forsiden