Puky LR Ride

Puky har sendt et helt nyt løbecykel koncept på markedet her i 2015. Og vi tøver ikke med at sige det er en ren "Rolls Royce" løbecykel.

Løbecyklen har affjedring der giver en mere komfortabel kørsel og skåner ryggen på barnet. Stel, baghjulsophæng, forgaffel, hjul og nav er lavet i aluminium. Prikken over i'et er den to-farvede farvekombination i slagfast pulverlakering. Resultatet af alle anstrengelserne er at vi står med en luksusløbecykel der kun vejer 3,9 kg!

Finishen er et kapitel for sig. Læg mærke til at bremsekablet er ført inde i stellet, godt beskyttet, også godt for barnet der ikke kommer i karambolage med det. På styret er der aheadset med frempind (som på langt dyrere trædecykler) samt forsynet med en styrpude. Alu hjulene er monteret med de sejeste Big Apple dæk og V-brake bremsesystem til baghjulet. En ergonomisk løbecykelsadel for barnets skyld, med bæregreb for de voksnes skyld.

Hele herligheden leveres samlet. Kun skal styret drejes på plads og strammes til - så er lillemanden og lillepigen stilfuldt kørende.

Indrømmet: Vi er begejstrede! Det gedigne materialevalg og de mange raffinerede detaljer er 'Made in Germany' når det er bedst.

Den nye løbecykel kan allerede nu købes på vores hjemmeside her: Puky LR Ride.