Vinteren er kommet og medierne skriver om snekaos i hele landet. Vi ved godt, at sne skaber problemer for mange, når de skal på arbejde, men det giver os samtidig mulighed for endelig at kælke. Når sneen alligevel er her, kan vi ligeså godt nyde det.

Når sneen falder, elsker børn at komme udenfor at lege. Selvom der findes masser af avancerede computerspil, kan det stadig ikke hamle op med sne. Der er ikke noget som sne, der kan få smilene frem på børns læber. Det er især populært at bygge snemand og kælke.

Hvis du ikke allerede har en kælk, er vi begyndt at forhandle AlpenGaudi kælke hos os. Du kan enten købe en AlpenGaudi Double Race Kælk eller en AlpenGaudi Spider Kælk. Som navnene også antyder, er der tale om to hurtige kælke, som giver dine børn en oplevelse, som de ikke lige glemmer foreløbig.

AlpenGaudi Double Race har to sæder, så to børn kan kælke samtidig. Det kræver selvfølgelig, at du har to børn, der kan enes om en kælk. Det plejer dog ikke at være et problem, da de bare kan skiftes til at sidde forrest. Det giver også en god ansvarsfølelse for børn at passe på hinanden. Du kan få den i blå eller rød. Uanset hvilken farve du vælger, får du en hurtig kælk. Den koster 695 kr.

Hvis du er på udkig efter en billigere kælk, kan vi anbefale AlpenGaudi Spider, da den kun koster 149 kr. Selvom den ikke er ligeså avanceret som AlpenGaudi Double Race, er der stadig tale om en hurtig kælk, som fås i pink og blå.

Herfra kan vi kun anbefale, at du nyder sneen med at kælke. Det er både sjovt for voksne og børn at suse ned ad en bakke fyldt med sne. Men husk at pas på dig selv og vælg en bakke, som ikke er for stejl. Selvom sne er blødt, kan det stadig gøre ondt at falde i sne, hvis du ikke passer på. Det ændrer ikke på, at sne er sjovt for børn og voksne.

Hvor mange gange har du kælket i år?