Betalingskort

Hos Swingcar.dk har vi af princip aldrig opkrævet betalingskortgebyrer fra vores kunder. Vi har altid ønsket, at det skal være let og overskueligt at se, hvad vores legetøj koster. Vi synes ikke, at det er fair over for vores kunder, hvis vi pludselig opkræver dem ekstra for at bruge et bestemt betalingskort, når de handler hos os. Vi har derfor aldrig haft skjulte betalingskortgebyrer.

I fredags blev vi endnu mere overbevidste om, at vores metode er den rigtige. Her kom det frem, at Nets ulovligt har opkrævet dyre Dankortgebyrer fra forbrugere og webshopejere. Det er Konkurrencestyrelsen, som er kommet frem til de ulovlige dankortgebyrer, som gør det dyrere for forbrugere at handle på Internettet.

Det postive i historien er, at Konkurrencestyrelsen kræver, at Nets indleder forhandlinger med Foreningen for Dansk Internet Handel, så det bliver billigere at bruge dankort på Internettet.

Det er vi glade for hos Swingcar.dk, da vi aldrig har ment, at det er fair at opkræve forbrugere dyre kortgebyrer hver gang, at de handler på Internettet. Det er grunden til, at vi aldrig har opkrævet et kortgebyr, når du handler hos os. Sagen med Nets handler om dankortgebyrer, og du kan læse mere om sagen på DR’s hjemmeside.

Hos os skal du selvfølgelig stadigvæk ikke betale kortgebyrer, uanset hvilket betalingskort du vælger at benytte. Du kan trygt betale med Dankort, Mastercard, Visa-kort, Visa-Electron eller JCB-kort uden at betale gebyrer for det.

Vi anser det for god service, at du ikke skal betale ekstra for at bruge et bestemt betalingskort. Vi ønsker, at det skal være let og bekvemt for dig at handle hos Swingcar.dk. Det er også grunden til, at vi er godkendt og kontrolleret af e-mærket. Du kan være helt tryg ved at handle hos os. Hvis du vil læse om vores betalingsinformationer, kan du gøre det her.

Vi ser frem til, at Nets indgår i forhandlinger med Foreningen for Dansk Internet Handel, så det bliver billigere for webbutikker og forbrugere, når der handles på Internettet.

Vi garanterer, at vi fortsat ikke opkræver betalingskortgebyr hos os.