Popup fodboldmål

Når det nu er blevet sommer, bruger børn mere og mere tid udenfor. Nogen gange kniber det måske med sommervejret, men tilgengæld er det lyst hele dagen, og børn elsker at være udenfor, når der er noget at lave. På billedet kan du se smarte popup fodboldmål, som gør det let at få fodboldmål til haven. Det gode ved disse mål er, at børnene let kan stille dem op, når de gerne vil spille fodbold. Så behøver fodboldmål i haven ikke fylde hele dagen, da de er lette at fjerne igen, når fodboldkampen er slut. Det er desuden oplagt at tage et popup fodboldmål med på tur, hvis I f.eks. skal på stranden eller på ferie. Ja, du kan endda bruge dem indenfor, når vejret ikke længere er til at være udenfor.

Praktiske små fodboldmål

De er som sagt lette at have med på ferie, da de er lette at pakke ned. De fylder 128 x 72 x 80 cm og de kan pakkes helt sammen i en medfølgende taske. På den måde fylder taskerne ingenting, og børnene kan selv tage dem med, når de skal steder hen. Et Popup fodboldmål koster kun 165 kr. Det er rart for børn, at de altid kan slå fodboldmål op, når de har lyst til at spille fodbold. Nu skal I ikke tænke på, hvor I lige er henne, og om det er muligt for børnene at spille fodbold. I skal bare have lidt plads, og så er der faktisk plads til en fodboldkamp.

Masser af motion med fodbold

Vi elsker især, at fodboldmålet er let at tage med. Det giver dine børn mulighed for at få spillet masser af fodbold. Det gode ved fodbold er, at børn elsker at bevæge sig, mens de spiller fodbold. De bedste motionsformer er nu engang dem, hvor man ikke tænker over, at man laver motion. Det gælder både for børn og voksne. Når du skal på stranden eller på ferie med hele familien, kan vi klart anbefale, at I køber et popup fodboldmål. Så kan der spilles fodbold alle steder. God fodboldkamp.